Dressuurinstructie

Dressuurinstructie


De dressuurinstructie op “De Oude Meerdijk”

De dressuurinstructie wordt gegeven door de O.R.U.N.-niveau 4 gediplomeerde instructrice Paulien Alberts.

Paulien rijdt zelf paarden van 3-jarige tot Grand Prix niveau en heeft daarom ervaring met alle fases van de opleiding van een paard. Ze geeft daarnaast de O.R.U.N.-instructeuropleiding niveau 2, verzorgt lessen voor het Jeugd Stimuleringsplan Drenthe, geeft les op de Stenden Hogeschool (Equine Marketing) en begeleid stagiaires van diverse hippische opleidingen.

Paulien geeft lessen in het Nederlands, Engels en Duits.

Ze heeft ervaring met het omgaan met veel verschillende karakters bij zowel paarden als mensen.

Ze geeft instructie in individueel en (klein) groepsverband. De leeftijd van haar leerlingen varieert van 7 tot 70 jaar en het opleidingsniveau van B tot Grand Prix.

Voor elke combinatie wordt een apart opleidingsplan gemaakt, waarbij wordt gekeken naar wat de ambities van de ruiter/amazone zijn en de mogelijkheden van het paard.

Paulien jureert ook en kan daardoor niet alleen vanuit het oogpunt van een trainer maar ook vanuit een het oogpunt van een jurylid bekijken hoe een combinatie naar een wedstrijd toe moet trainen.

Naast het geven van dressuurinstructie verzorgt Paulien ook dressuurclinics en clinics “Hoe maak ik een passende kür op muziek voor mij en mijn paard”.

Voor meer informatie over dressuurinstructie of clinics kunt u vrijblijvend contact met ons opnemen.